Om GG carat2018-02-13T00:26:09+00:00

OM GG CARAT

GG Carat vill vara den naturliga partnern för Sveriges bygg- och fackhandlare på VVS- och el-området. Vårt erbjudande till dig som professionell handlare är helt klart ett av marknadens mest intressanta med ett sortiment som utvecklas kontinuerligt.

GG Carats centrallager garanterar ett effektivt varuflöde med snabba leveranser och låga kostnader.  GG Carats centrallager ligger i Kallhäll, strax utanför Stockholm och är gemensamt för hela Dahlkoncernen. Återförsäljare som beställer härifrån får i normala fall varan levererad redan dagen efter att de lagt ordern. Leveranser till våra återförsäljares egna lager sker med koncernens egna turbilar.

För GG Carat är det ett kontinuerligt jobb att ständigt förbättra och effektivisera logistiken. Det gäller såväl varuflöden som IT-system som stödjer logistikprocessen. Koncernens centrallager är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001 och miljöcertifierat enligt ISO 14001.

GG Carat levererar till återförsäljare i Sverige, Norge och Finland.

 

Dahl – vår ägare

GG Carat är ett affärsområde inom Dahl Sverige, vilket är Sveriges ledande handelsföretag inom VVS, Mark & VA, Industri och Fastighetsförnödenheter. Sedan maj 2004 ägs Dahl i sin tur av den franska industrikoncernen Saint-Gobain. Saint-Gobain grundades 1665 och det första uppdraget var att producera glas till slottet Versailles, utanför Paris. Idag är Saint-Gobains huvudinriktning produktion av glasprodukter och specialmaterial samt produktion och distribution av byggvaror.
Du kan läsa mer om Dahl och Saint-Gobain genom att gå in på någon av följande hemsidor:
http://www.dahl.se
http://www.saint-gobain.com/